Dagbesteding de Hobbyloods

HOUTBEWERKING, TUINIEREN EN BAKKEN met veel aandacht!

Jongeren, schoolverlaters, jong volwassenen en ouderen met een beperking zijn welkom, van welke aard dan ook. Zoals bijvoorbeeld stoornis in het autisme spectrum , adhd , verstandelijke beperking , licht beginnende dementie of niet aangeboren hersenletsel.

In kleine groepjes kunnen ze enkele dagdelen per week bezig zijn met houtbewerking, in de tuin of keuken in een rustige omgeving. Daarbij is begeleiding aanwezig van een vakbekwame docent. Indien nodig of gewenst , kan er voor extra/meer specifieke ondersteuning persoonlijke begeleiding- en coaching ingezet worden.

Bij HDAM Dagbesteding staat het sociale aspect bovenaan. Het streven is dat de cliënt  een thuisgevoel kan krijgen , een plaats waar hij/zij zichzelf kan en mag zijn.

HDAM Dagbesteding is lid van CKZ : Coöperatie van Ondernemers in de Kleinschalige Zorg in Zeeland en werkt samen met Minneboo Coaching & Welzijn en Zorgbureau Zeeland.

De dagbesteding die HDAM biedt, kan tot stand komen via de WMO , u kunt dan een beschikking aanvragen via de gemeente , dan loopt de financiering via de Gemeenten op Walcheren. Of wanneer u een beschikking heeft in de vorm van een PGB , dan betaalt u zelf uw zorgverlener rechtstreeks.

Ouderen en jongeren ( of hun ouders/begeleiders ) die interesse hebben, kunnen contact opnemen of langskomen. Zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wij zijn aangesloten bij Mijn Lievelingsplek

De Koehoorn

Mariekerke 13
4365 NK Meliskerke

Tel: 0616998180

 

Openingstijden

April t/m juni van 13:00 uur tot 20:00 uur

Juli en augustus van 8:30 uur tot 21:00 uur

September en oktober van 13:00 uur tot 20:00 uur

De zaterdag zijn we het hele jaar open van 9:00 uur tot 18:00 uur 

Zondag zijn we gesloten.