Arrangementen kampeerplaats

Zoekt u een kampeerplaats in Zeeland? Houdt u van de combinatie van een rustige omgeving en het echte boerenleven? Dan moet u zeker komen kamperen bij De Koehoorn. Onze boerencamping biedt u de ruimte om een uitstekende vakantie voor het hele gezin te beleven. Bent u nieuwsgierig geworden, lees dan snel verder.

Een kampeerplaats in Zeeland op een boerencamping

Onze boerencamping biedt chalets en vakantiehuizen, maar ook de kampeerder zal hier zijn hart ophalen. De kampeerplaatsen zijn bijzonder ruim, waardoor vrijwel ieder kampeermiddel te plaatsen is. Wie van rust en natuur houdt, zit hier goed. Kinderen en ouders zijn van harte welkom om de boer te helpen bij het verzorgen van de dieren. Op de camping bestaat de mogelijkheid om boodschappen te doen in de boerderijwinkel of een ijsje te eten. Het ijs van de ijsboerderij is volledig zelfgemaakt van dagverse melk van eigen koeien, en dat proeft u! In het hoogseizoen bakken wij iedere morgen verse broodjes voor u. kortom: onze kampeerplaats in Zeeland is van alle gemakken voorzien!

Een kampeerplaats voor een korte vakantie of een langere periode in Zeeland

Of u nu een weekendje weg wilt, de zomervakantie bij ons door wilt brengen of een seizoensplaats wilt boeken, bij De Koehoorn kan het allemaal. Een seizoensplaats boekt u voor 1 maart tot 31 oktobervoor € 1470,00. 4 weken kamperen in april/mei of mei/juni kan al voor € 350,00. Wilt u een voorseizoensplaats van 1 maart tot 30 juni, dan kost u dat € 650,00. Een naseizoensplaats loopt van 31 augustus tot 31 oktober en kost € 275,00. Voor extra voordeel boekt u een voor- en naseizoensplaats voor € 900,00. Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting/milieuheffing (€ 1,60 per persoon per nacht). Arrangementen zijn voor 2 personen, extra personen € 30,00 Neem snel contact met ons op om uw plaats vast te leggen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0118-562659.