Boerderijcamping Zeeland

✔ 3km van zee
✔ Van chalets tot camperen
✔ Met uiteenlopende activiteiten

De Koehoorn is een échte boerderijcamping in Zeeland. Bij ons vindt u de rust en de ruimte van het boerenlandschap, met voldoende vertier voor het hele gezin. Wilt u meer weten over een verblijf bij onze boerderijcamping in Walcheren? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op of reserveer direct online!

Hebben we u al overtuigd?

Bel ons: 0118-562659 of Reserveer nu!

Zoek de ruimte op bij onze boerderijcamping in Zeeland

De Koehoorn is een prachtige, natuurrijke boerderijcamping in Walcheren. Komt u kamperen, dan maakt u gebruik van ruime kampeerplaatsen waar altijd meer dan voldoende ruimte voor u is. De kampeerplaatsen op de camping zijn in ieder geval twintig meter breed. Voor kampeerders hebben wij bij iedere plaats bovendien elektriciteits- en watervoorziening beschikbaar. Wilt u net iets meer luxe? Boek dan een van de chalets.

Activiteiten op onze boerderijcamping in Walcheren

Of u nu een actieve vakantieganger bent of juist een vakantieganger die de rust opzoekt, op onze boerderijcamping in Zeeland vindt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie. De Koehoorn biedt u en uw gezin de kans om in aanraking te komen met het echte boerenleven. De boer mag namelijk geholpen worden met de dagelijkse activiteiten. En na het harde werken, drinken we graag samen met u een kopje koffie. Of komt u een door ons gemaakt ijsje van de ijsboerderij eten?

Boek snel uw plaats op de boerderijcamping in Zeeland

Wilt u genieten van rust, natuur en dieren om u heen? Wees dan welkom op onze boerderijcamping in Walcheren. Bij ons op de camping doet u ook eenvoudig uw boodschappen en in het hoogseizoen zijn er verse broodjes verkrijgbaar. Boek uw kampeerplaats of overnachting in een chalet via de website of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 0118-562659. Tot snel bij De Koehoorn!

Wij zijn aangesloten bij Mijn Lievelingsplek

De Koehoorn

Mariekerke 13
4365 NK Meliskerke

Tel: 0616998180

 

Openingstijden

April t/m juni van 13:00 uur tot 20:00 uur

Juli en augustus van 8:30 uur tot 21:00 uur

September en oktober van 13:00 uur tot 20:00 uur

De zaterdag zijn we het hele jaar open van 9:00 uur tot 18:00 uur 

Zondag zijn we gesloten.