Boerderijwinkel

In onze gezellige boerderijwinkel in Zeeland kunt u naast verse broodjes en eigengemaakt ijs ook verschillende streekproducten kopen. U kunt heerlijk in de winkel zitten of op het terras bij onze winkel. Hier geniet u van een heerlijk vers gezet kopje koffie of thee met gebak of een belegd broodje. Wilt u iets anders drinken? Dat kan ook, er is voldoende keus. Of geniet van een van de vele smaken van ons overheerlijk zelfgemaakt boerderij-ijs.

Rust en ruimte bij de boerderijwinkel in Zeeland

U heeft vanaf ons terras uitzicht op onze kleinvee-weide, met in het voorjaar pasgeboren geitjes, kalfjes en kippen. Terwijl u geniet van al het lekkers wat wij in onze boerderijwinkel in Zeeland verkopen, kijkt u uw ogen uit, want bij ons gaat het boerenleven gewoon door. De winkel is in de maanden april tot en met oktober geopend op alle dagen behalve zondag, van 13.00 uur tot 20.00 uur. In juli en augustus is de winkel geopend van 8.30 uur tot 21.30 uur (behalve op zondagen).

Overnachten op de camping bij de boerderijwinkel in Zeeland

Wist u dat u optimaal van het boerenleven kunt genieten door te overnachten op de boerencamping die bij onze boerderijwinkel hoort? U vindt hier niet alleen ruime kampeerplaatsen, maar ook chalets. U en uw kinderen mogen zelfs de boer helpen bij de dagelijkse werkzaamheden. Is dat even leuk!

Bezoek snel onze boerderijwinkel in Zeeland

U bent van harte welkom om tijdens openingstijden onze ijsboerderij en boerderijwinkel in Zeeland te bezoeken. Komt u ook kamperen op onze camping? Reserveer dan heel eenvoudig online uw kampeerplaats. U belt ons op telefoonnummer 0118-562659. We kijken uit naar uw komst!

Wij zijn aangesloten bij Mijn Lievelingsplek

De Koehoorn

Mariekerke 13
4365 NK Meliskerke

Tel: 0616998180

 

Openingstijden

April t/m juni van 13:00 uur tot 20:00 uur

Juli en augustus van 8:30 uur tot 21:00 uur

September en oktober van 13:00 uur tot 20:00 uur

De zaterdag zijn we het hele jaar open van 9:00 uur tot 18:00 uur 

Zondag zijn we gesloten.