Boerencamping Zoutelande

✔ 3km van zee
✔ Van chalets tot camperen
✔ Met uiteenlopende activiteiten

Op onze boerencamping in Zoutelande is het genieten geblazen. Iedere vakantieganger die op zoek is naar rust, ruimte en natuur zal op onze camping De Koehoorn een heerlijke vakantie beleven. Onze camping is ook zeer geschikt voor een vakantie met kinderen. Wilt u meer weten, lees dan verder!

Hebben we u al overtuigd?

Bel ons: 0118-562659 of Reserveer nu!

Ruimte op onze camping in Zoutelande, Zeeland

Onze boerencamping in Zoutelande biedt vakantiegangers de perfecte combinatie tussen rust, ruimte en, wanneer u dit leuk vindt, actieve deelname aan het boerenleven. Kinderen kunnen de boer helpen met het verzorgen van de dieren terwijl u geniet van ons eigengemaakte ijs van dagverse melk van eigen koeien. De ruime kampeerplaatsen zijn geschikt voor ieder kampeermiddel. Bij de kampeerplaatsen hoort standaard een water- en een elektriciteitsaansluiting.

Van alle gemakken voorzien op camping in Zeeland in Zoutelande

Beschikt u niet over een eigen kampeermiddel of zoekt u net iets meer luxe voor uw vakantie op een boerencamping in Zoutelande? Dan zullen de chalets op onze camping u zeker bevallen. Bij aankomst zijn de bedden al voor u opgemaakt. Aankomst is na 14.00 uur en vertrek voor 11.00 uur. In het hoogseizoen bakken wij op onze camping in Zeeland in Zoutelande iedere dag verse broodjes. uw boodschappen haalt u in onze boerderijwinkel waar u ook de lekkerste streekproducten vindt.

Boek snel uw vakantie op onze camping in Zeeland in Zoutelande

U bent van harte welkom op onze boerencamping in Zoutelande. Boek snel uw vakantie, voordat er geen plaatsen meer beschikbaar zijn. Wist u dat u bij ons ook een seizoensplaats boekt? U reserveert heel eenvoudig uw kampeerplaats via onze website. Heeft u vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0118-562659.

Wij zijn aangesloten bij Mijn Lievelingsplek

De Koehoorn

Mariekerke 13
4365 NK Meliskerke

Tel: 0616998180

 

Openingstijden

April t/m juni van 13:00 uur tot 20:00 uur

Juli en augustus van 8:30 uur tot 21:00 uur

September en oktober van 13:00 uur tot 20:00 uur

De zaterdag zijn we het hele jaar open van 9:00 uur tot 18:00 uur 

Zondag zijn we gesloten.