Camping kinderboerderij

✔ 3km van zee
✔ Van chalets tot camperen
✔ Met uiteenlopende activiteiten

Onze camping met kinderboerderij biedt plezier voor het hele gezin. De Koehoorn is een ruim opgezette boerderijcamping in Zeeland. U vindt hier de nodige ontspanning, maar ook voldoende activiteiten. Wilt u meer weten over onze mooie camping, dan nodigen wij u uit om verder te lezen.

Hebben we u al overtuigd?

Bel ons: 0118-562659 of Reserveer nu!

Camping met kinderboerderij waar niemand zich verveelt

Wanneer de kinderen zich op vakantie vermaken, is de vakantie voor de ouders ook al snel geslaagd. De camping met kinderboerderij laat kinderen leren van dieren door ermee te knuffelen en ze samen met de boer te verzorgen. Kinderen mogen de boer altijd met verschillende dingen helpen. Dit is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam. Trakteert u ze na afloop op een ijsje uit onze ijsboerderij? Wij maken ons ijs zelf van dagverse melk, in de meest uiteenlopende smaken.

Rust, ruimte en natuur op de camping met kinderboerderij

De camping biedt ruime kampeerplaatsen, die stuk voor stuk voorzien zijn van elektriciteit en water. Wilt u net iets meer luxe tijdens uw vakantie, dan kunt u ook een van de chalets boeken. Bij uw aankomst zijn de bedden in uw chalet al opgemaakt. Voor de hele camping met kinderboerderij geldt dat u uw boodschappen kunt doen in onze boerderijwinkel. U koopt hier ook de lekkerste streekproducten en in het hoogseizoen versgebakken broodjes.

Uw vakantie op de camping met kinderboerderij boeken

Wilt u centraal op Walcheren en toch midden in de natuur uw vakantie vieren? Boek uw verblijf dan bij De Koehoorn. U reserveert heel eenvoudig uw kampeerplaats via onze website. Kijk ook eens naar de mogelijkheid om uw kampeermiddel een seizoen te laten staan. Kunnen wij u ergens mee helpen? Neem dan telefonisch contact met ons via 0118-562659.

Wij zijn aangesloten bij Mijn Lievelingsplek

De Koehoorn

Mariekerke 13
4365 NK Meliskerke

Tel: 0118-562659

 

Openingstijden

Van 1 april t/m 31 oktober.
Maandag t/m zaterdag:
van 13:00 uur tot 20:00 uur.

In de maanden juli en augustus:
van 8:30 uur tot 21:00 uur.