Camping Zeeland Walcheren

✔ 3km van zee
✔ Van chalets tot camperen
✔ Met uiteenlopende activiteiten

Onze camping in Zeeland op Walcheren is een oase van rust. De liefhebber van natuur, dieren en ruimte zal zijn hart ophalen op camping De Koehoorn. Wilt u weten wat een vakantie op onze minicamping in Zeeland op Walcheren voor u kan betekenen? Lees dan vooral verder.

Hebben we u al overtuigd?

Bel ons: 0118-562659 of Reserveer nu!

Rust en ruimte op de camping in Zeeland op Walcheren

Camping De Koehoorn is, zoals dat heet, een boerencamping. Wij bieden u ruime en comfortabele kampeerplaatsen, alle voorzien van water en elektriciteit. Ook hebben wij enkele chalets die u voor uw vakantie boekt. De vakantieganger die kiest voor de rust en de ruimte van het landschap, zal op deze minicamping in Zeeland op Walcheren een uitstekende vakantie beleven. Uw dagelijkse boodschappen haalt u in onze boerderijwinkel, waar u ook de beste producten uit de streek proeft.

Minicamping in Zeeland op Walcheren voor het hele gezin

De camping in Zeeland op Walcheren is bij uitstek geschikt voor een vakantie met kinderen. Kinderen mogen de boer helpen met diverse werkzaamheden op de boerderij. Ondertussen geniet u van een boek en een kopje koffie of thee op ons terras. Na al dat harde werken trakteert u de kinderen op een ijsje van onze ijsboerderij. Wij maken zelf ons ijs van dagverse melk van eigen koeien. Welke smaak kiest u?

Online de minicamping in Zeeland Walcheren boeken

Wilt u uw vakantie vieren op de camping in Zeeland op Walcheren? Boek dan uw plaats voordat het te laat is! U boekt eenvoudig uw vakantie online via de website. Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen, neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0118-562659.

Wij zijn aangesloten bij Mijn Lievelingsplek

De Koehoorn

Mariekerke 13
4365 NK Meliskerke

Tel: 0118-562659

 

Openingstijden

Van 1 april t/m 31 oktober.
Maandag t/m zaterdag:
van 13:00 uur tot 20:00 uur.

In de maanden juli en augustus:
van 8:30 uur tot 21:00 uur.