Chalet camping Zeeland

✔ 3km van zee
✔ Van chalets tot camperen
✔ Met uiteenlopende activiteiten

De Koehoorn is niet alleen een boerencamping, maar ook een chalet camping in Zeeland. Wanneer u iets meer luxe wilt tijdens uw vakantie en toch wilt genieten van de rust, natuur en charme van een boerencamping, dan zit u hier goed. Wilt u meer weten over de chalet camping in Zeeland, lees dan vooral verder.

Hebben we u al overtuigd?

Bel ons: 0118-562659 of Reserveer nu!

Chalet camping in Zeeland voor het hele gezin

De Koehoorn is een chalet camping in Zeeland voor het hele gezin. De kinderen mogen de boer helpen met de dieren, terwijl u geniet van de rust en de ruimte. De chalet camping in Zeeland is een knusse camping met 25 plaatsen en enkele chalets. Ondanks de kleinschaligheid is de camping ruim opgezet, waardoor u optimaal geniet van rust en natuur om u heen. De chalets staan met opgemaakte bedden voor u klaar. U kunt na 14.00 uur op de aankomstdag over de chalet beschikken. Op de vertrekdag dient u voor 11.00 uur de chalet te verlaten.

Van alle gemakken voorzien

De Koehoorn is een complete camping. U kunt dan ook probleemloos uw boodschappen halen in de boerderijwinkel. De boerderijwinkel verkoopt onder andere producten van de streek. In het hoogseizoen haalt u hier vers gebakken broodjes. Wist u dat u bij ons ook eigengemaakt ijs koopt? Wij maken al sinds 2000 zelf ijs van dagverse melk van eigen koeien. Bij de boerderijwinkel hebben we een gezellig terras waar u kunt genieten van bijvoorbeeld een kop koffie of thee.

Chalet camping in Zeeland boeken

Op onze camping heeft u de keuze tussen een chalet met twee en drie slaapkamers. Wilt u genieten van een ontspannen vakantie in een van onze chalets? Boek dan uw chalet online. Kunnen wij u ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0118-562659.

Wij zijn aangesloten bij Mijn Lievelingsplek

De Koehoorn

Mariekerke 13
4365 NK Meliskerke

Tel: 0118-562659

 

Openingstijden

Van 1 april t/m 31 oktober.
Maandag t/m zaterdag:
van 13:00 uur tot 20:00 uur.

In de maanden juli en augustus:
van 8:30 uur tot 21:00 uur.