Familiecamping

✔ 3km van zee
✔ Van chalets tot camperen
✔ Met uiteenlopende activiteiten

Het is genieten geblazen tijdens een vakantie op onze familiecamping. Terwijl de kinderen spelen, leest u eindelijk dat spannende boek uit. Omgeven door rust en natuur, de ideale plaats om u weer even op te laden. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze familiecamping en wat wij u nog meer te bieden hebben? Lees dan zeker verder!

Hebben we u al overtuigd?

Bel ons: 0118-562659 of Reserveer nu!

Het boerenleven op een kindvriendelijke familiecamping in Zeeland

Veel ouders zeggen dat hun vakantie al geslaagd is wanneer de kinderen zich vermaken. Wellicht een cliché, maar het klopt wel. Over vermaak op onze gezinscamping in Zeeland hoeft u zich geen zorgen te maken. Er zijn dieren op de camping aanwezig en kinderen mogen de boer helpen met verschillende werkzaamheden op de boerderij. Ondertussen leest u dat goede boek op uw gemak of drinkt u een heerlijk kopje koffie of thee op het terras bij de boerderijwinkel.

Een gezinscamping in Zeeland met ruime plaatsen

Onze kindvriendelijke camping in Zeeland is van alle gemakken voorzien. Iedere kampeerplaats biedt voldoende ruimte voor de meest uiteenlopende kampeermiddelen. Op deze gezinscamping in Zeeland is iedere kampeerplaats voorzien van stroom en water. De Koehoorn biedt u in het hoogseizoen dagelijks verse broodjes die u in de boerderijwinkel haalt. In de boerderijwinkel op onze kindvriendelijke camping in Zeeland maakt u ook kennis met de beste producten van de streek. Wist u dat u in onze ijsboerderij ijs van dagverse melk van onze eigen koeien kunt krijgen? Een echte aanrader!

Leg vandaag nog uw vakantie vast

Wij zien u graag op onze kindvriendelijke gezinscamping in Zeeland. Zorg dat u op tijd uw vakantie vastlegt en boek een kampeerplaats via de website. Wie weet geniet u binnenkort ook van rust en natuur bij De Koehoorn. Voor meer informatie zijn wij te bereiken op telefoonnummer 0118-562659. Tot ziens op de leukste familiecamping van Zeeland!

Wij zijn aangesloten bij Mijn Lievelingsplek

De Koehoorn

Mariekerke 13
4365 NK Meliskerke

Tel: 0118-562659

 

Openingstijden

Van 1 april t/m 31 oktober.
Maandag t/m zaterdag:
van 13:00 uur tot 20:00 uur.

In de maanden juli en augustus:
van 8:30 uur tot 21:00 uur.