IJsbakfiets te huur

Huur bij ons een ijsbakfiets voor al uw feesten of partijen. Hoe origineel is dat, een ijsbakfiets op uw tuinfeest, bruiloft of personeelsfeest! U kiest zelf de smaken ijs die u in de ijskar wilt presenteren. In de bakfiets past maximaal zes keer vijf liter. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, lees dan snel verder.

Een ijsbakfiets huren, hoe werkt dat?

Wilt u een ijsbakfiets huren bij De Koehoorn? Dan kiest u voor een bakfiets gevuld met zelfgemaakt ijs van dagverse melk van onze eigen koeien. Een vijfliterbak kost € 24,00. Huur de ijskar inclusief bezorgen en ophalen en betaal € 75,00. Buiten Walcheren is het ook mogelijk, maar dan is de prijs in overleg. Daarbij heeft u hoorntjes of bakjes nodig. Voor 240 hoorntjes betaalt u € 35,00, bakjes kosten € 0,16 per stuk. U betaalt het aantal dat u nodig heeft. Ook kunnen wij het ijs voor u scheppen. In dat geval betaalt u de huurprijs van € 75,00 + € 1,50 per bol ijs als meerprijs.

Onze ijsboerderij, al jaren een begrip

Komt u gezellig voorproeven in onze ijsboerderij? De Koehoorn is in 2000 gestart met het maken van ijs van eigen koeien. Ons ijs bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, waardoor u pure en natuurlijke smaken proeft. U heeft bij ons keuze uit diverse smaken roomijs, sorbetijs en yoghurtijs. En als u dan toch een bezoek brengt aan onze ijsboerderij, neem dan ook meteen een kijkje in onze boerderijwinkel met heerlijke streekproducten.

Een ijsbakfiets huren

Neem snel contact met ons op om de datum af te spreken waarop u de ijsbakfiets wilt huren. Wij leggen direct vast welke smaken u in de bakfiets wilt hebben en of wij voor u het ijs moeten komen scheppen. Kom gerust eens bij ons op de boerderij kijken. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0118-562659.

Wij zijn aangesloten bij Mijn Lievelingsplek

De Koehoorn

Mariekerke 13
4365 NK Meliskerke

Tel: 0616998180

 

Openingstijden

April t/m juni van 13:00 uur tot 20:00 uur

Juli en augustus van 8:30 uur tot 21:00 uur

September en oktober van 13:00 uur tot 20:00 uur

De zaterdag zijn we het hele jaar open van 9:00 uur tot 18:00 uur 

Zondag zijn we gesloten.