IJstaarten en vers gebakken taarten

Een bruidsijstaart is een verrukkelijk nagerecht op uw bruiloft. De smaken van onze bruidsijstaarten worden geheel in overleg met het bruidspaar samengesteld. Ook de kleuren en decoratie van de bruidsijstaart kan het bruidspaar zelf bepalen. Wij leveren graag maatwerk, om er samen met u een geslaagd dessert van te maken.

Een versgemaakte ijstaart voor de bruiloft als kroon op het diner

Een diner met de gasten op uw bruiloft is niet compleet zonder een overheerlijk ijsdessert. De Koehoorn maakt al sinds 2000 zelf ijs, van dagverse melk van onze eigen koeien. Pure smaken, dat vinden wij belangrijk, en daarom worden er geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen aan de ijstaart voor de bruiloft toegevoegd.

Voor elke gelegenheid een mooie taart

Nu ook de mooiste vers gebakken taarten!

Is het niet voor een bruiloft, maar wilt u toch smullen van een ijstaart of taart van De Koehoorn? Bij ons haalt u voor iedere gelegenheid een smaakvolle ijstaart of taart. De smaken van onze taarten worden geheel in overleg met u samengesteld. U mag zeggen hoe u de taart hebben wilt. We kunnen u vele voorbeelden laten zien. Bekijk ook zeker de foto's op onze website. Een heerlijke ijstaart voor de bruiloft is al verkrijgbaar voor € 3,50 per portie.

Bestel snel uw ijstaart of taart voor de bruiloft

Wij weten zeker dat uw gasten van de taart zullen smullen, ongeacht de gelegenheid! Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen op telefoonnummer 0118-562659. Of kom snel eens bij ons langs om uw wensen te bespreken. Hierdoor zijn wij in staat om de ijstaart of taart op maat voor u te maken, precies zoals u het wilt. Wilt u dat we alle tijd voor u hebben, maak dan een afspraak. Wij zien u graag snel in onze ijsboerderij!

 

  

 

    

         

          

        

 

Wij zijn aangesloten bij Mijn Lievelingsplek

De Koehoorn

Mariekerke 13
4365 NK Meliskerke

Tel: 0616998180

 

Openingstijden

April t/m juni van 13:00 uur tot 20:00 uur

Juli en augustus van 8:30 uur tot 21:00 uur

September en oktober van 13:00 uur tot 20:00 uur

De zaterdag zijn we het hele jaar open van 9:00 uur tot 18:00 uur 

Zondag zijn we gesloten.